Tømrer findes mange steder men Århus har de bedste

tømrer i århus

Sidste år løb vi en række artikler, der uddybede dyderne og eliminerede myterne af de faglige handler. Mens vi var i stand til at dække en masse jord, var der ikke plads til at give et detaljeret billede af alle de forskellige handler derude for mænd at forfølge. Så som et akkompagnement til vores så du vil have min job-serie, kører vi regelmæssige afdrag af så du vil have min handel: interviews, der giver et indblik i plusserne og minuserne af forskellige blåkravs karrieremuligheder.

Mens mange hobbyister vil henvise til sig selv som tømrerfirmaer, er der en ganske kløft mellem garagevarianten, weekenden og de der kalder det deres karriere. Mange DIY’er vil skære hjørner eller ikke bekymre sig om præcise målinger, så længe det er tæt nok; Som en erfaren professionel er Matthew Nicholas ikke i denne kategori. Han har været i snedkerhandlen i over 20 år, og jeg havde fornøjelsen af ​​at interviewe ham om, hvad han gør med tømmerdag ind og dag ud.

Mit navn er Matthew Nicholas, og jeg er gift far til to teenagepiger og flere hunde, og så fortælles jeg også om et par katte. Jeg er en arbejdende journalist fra en lille, yderst forstæder, tidligere halv-landdistrikter-men-nylig spredt by, der hedder South Lyon, nær Detroit og Ann Arbor i Michigan. Jeg er enogtyve år gammel, og jeg har arbejdet som snedker af en slags siden omkring 1990, da jeg begyndte at hjælpe min nabo med at bygge dæk i weekenderne og om sommeren.

Tømrer i århus har mange projekter at holde styr på

Jeg er licensieret bygherre og arbejder som solo, tømrer-for-udlejning i remodelingsprojekter, skræddersyet kabinet, finish trimwork, trapper, brugerdefinerede døre og lignende. I min fortid har jeg været en indramning snedker og i et stykke tid var en besætning foreman i opbygningen af ​​store, multi-million dollar tilpassede boliger samt opskalere boligområder. Derefter kom jeg ind på brugerdefineret design / bygningsrenovering og renovering, der fungerede først som en “carpenter” indtil jeg var projektleder. Lige før markedet kollapsede i 2008, sætter jeg selv for retten disse design / byggeprojekter, hvor mine følelser og færdigheder bedre passer til et bestemt segment af markedet, der ønskede en højere kvalitet af arbejdet med mindre af de overheadomkostninger af andre bygherrer i mit område. Siden da har jeg været en entreprenør i almindelighed, men søgte hovedsagelig efter min finish tømrerarbejde.

Fra en ung alder byggede jeg “ting”. Uanset om det var lejeboliger i skoven med gamle tømmerudskrabninger eller små (mærkelige) møbler, var jeg ofte på spil i min fars værksted og garage. Jeg startede college med begrebet at blive arkitekt eller måske ingeniør, men mistede min retning engang omkring tre år, da jeg tog et semester ud for at hjælpe med min tidligere sommertidens arbejdsgiver.

Se hvad du kan vælge af tømrer i århus

Jeg var i stand til at blive tømrer i århus, snarere end en generel arbejder, og fandt ud af, at kravene og udfordringerne ved indramning af et hus passede mit sind og min fysik. Jeg har udviklet en kærlighed til arbejdet, jobsiteens atmosfære og processen med at lave hjem. Da firmaet voksede og udvidede, blev jeg introduceret til nye udfordringer og nye muligheder for at udvikle mit færdighedsniveau og min samlede erfaring. Hvad der har holdt mig i spillet nu næsten femogtyve år senere, er de evigt udviklende krav til min færdighed og min opfindsomhed i praksis af en-of-a-kind tømrerarbejde eller i mine lejlighedsvise design / byggeprojekter.