Tilbyd dine kunder noget ekstra – udbyd en online julekalender

helt egen julekalender online

Nu er julen lige rundt om hjørnet, og der går ikke så lang tid, før folk begynder at investere i den årlige skrabe-julekalender. Er du indehaver af egen forretning, så kan du måske allerede nu mærke, hvordan forbruget så småt begynder at stige, mens folk får sat gang i juleindkøbene. Det er nemlig i juletiden, at vi bruger absolut flest penge. Derfor er det for mange en helt naturlig del af julen at investere i en skrabe-julekalender – så kan det jo være, man er heldig at løbe afsted med gevinsten. Så har du en webshop, kan det være en fantastisk måde at tilbyde dine kunder noget ekstra, hvis du laver en julekalender online, hvor dine kunder har mulighed for at vinde enten produkter eller til-gode-bevis til din forretning! Hos Scratcher kan du lave din helt egen julekalender online.

Fang dine kunder, hvor de er

Nu til dags foregår langt de fleste ting på nettet. Det er derfor også på nettet, at langt de fleste går ind og køber deres julegaver. Det er et misforstået koncept, at det kun er den yngre del af befolkningen, der får ordnet deres indkøb på nettet. Faktisk står de unge forbrugere kun for 7% af de virtuelle køb. Langt størstedelen af det, der handles på nettet, er køb fra forbrugere mellem 51 og 64 år, viser undersøgelser. Online shopping er derfor noget, der fanger alle aldersgrupper – derfor er det altså også på nettet, man har de bedste muligheder for at få sine kunders opmærksomhed. Med en online julekalender skaber du opmærksomhed for din egen virksomhed, og dine kunder vil elske det.

Ikke alene er en online julekalender en utrolig hyggelig tjeneste at udbyde sine kunder – det er også sublim markedsføring. Med en online julekalender, fanger du dine kunder, hvor de er. På moderne og simpel vis giver du dine kunder dét ekstra, der gør, at de husker dig og husker lige netop dit brand. Og er de så heldige, at de får skrabet sig til en gevinst og ender blandt vinderne, vil de blive mindet om dit brand, hver gang de benytter sig af deres præmie. Ved en julekalender online gør du ikke blot dine kunder en tjeneste – du gør dig selv en tjeneste.

Spred julestemningen med en online julekalender

Julen er hjerternes fest. Julen er den tid på året, hvor familier samles fra nær og fjern. Det er den tid på året, hvor vi er mere tilbøjelige til at ligge en 20’er hos tiggeren på Strøget. Men mest af alt, så er det den tid på året, hvor vi køber allermest – vi køber mere i december måned, end vi gør i nogen andre måneder. Derfor er det også som virksomhedsindehaver utrolig vigtigt at gøre sig ekstra bemærket. Og findes der nogen bedre måde at gøre det på, end ved at sprede den gode julestemning med en julekalender online? Giv dine kunder – og din virksomhed – en tidlig julegave. Lav din egen julekalender online på Scratcher i dag!