Teambuilding er svært at måle effekten af

er ikke "teambuilding"

At have et sammenhængende hold er afgørende for enhver lille virksomhed, men sammenhold er ikke let. At sammensætte en gruppe mennesker er ikke “teambuilding” – det kræver specifikke handlinger og erfaringer, der gør det muligt for medarbejderne at komme sammen i en enhed. Og som den person, der kører showet, er det op til dig at vide, hvad disse handlinger og oplevelser er.

Nogle teamopbygningsøvelser er tvunget og modproduktive og lader mange medarbejdere frustreret. Andre teambuildingsteknikker er imidlertid både fornøjelige og effektive.

Giv op på tilliden falder og det akavede spørgsmål og svar spil. I stedet går med disse aktiviteter, der rent faktisk hjælper dine medarbejdere til at danne et rigtigt team.

1. Hjælp Fællesskabet

Frivilligt arbejde er en fantastisk måde at opbygge dit team og drage fordel af en værdig organisation i dit samfund. Det kommer også med en pæn liste over fordele: opbygning af interpersonelle og kommunikationsfærdigheder samt øget overordnet formål, livtilfredshed og sundhed.

At arbejde sammen om noget meningsfuldt udenfor forretningen giver dine medarbejdere en fælles årsag, som skaber øjeblikkelig fælles grund og fjerner det akavet af tvunget lille snak. For at komme i gang skal du kontakte nonprofitorganisationer i dit område og begynde at skabe muligheder for dit hold til at frivillige.

Hvad skal du gøre for at få succes med teambuilding?

Fysiske aktiviteter kommer med deres eget sæt sundhedsmæssige fordele, og de er også en god måde for dit hold at nyde lidt afslapning på, samtidig med at man bygger noget op. Hold det afslappet og sjovt, fokuseret på gruppedeltagelse i stedet for konkurrence. Aktiviteter som vandreture, cykling og kanosejlads er aktive og tilskynder til deltagelse uden at være alt for konkurrencedygtig.

Vær opmærksom på fysiske begrænsninger, der kan holde nogle af dine medarbejdere fra at deltage. En holdbygget øvelse, der udelukker en del af holdet, mangler punktet. Hvis du ikke ved, om dine teammedlemmer har et problem med en bestemt aktivitet, vil de måske være private (som f.eks. Ikke at svømme), tag en hurtig og anonym afstemning af dine medarbejdere. Tilby en liste over muligheder for teamopbygningsaktiviteter, herunder nogle der kræver mere fysisk aktivitet og nogle, der har lav indflydelse, såsom fugleture, vandreture eller deltagelse i sportsbegivenheder.

For en teambuilding tekniker til at arbejde skal medarbejderne føle, at deres tid ikke bliver spildt. Tie teambuilding til uddannelsesmæssige ture, arrangementer eller træningsmuligheder, der er gavnlige alene, så alle kan få reel viden og bygge færdigheder, samtidig med at bonding med hinanden.

Teambuilding er noget der styrker alle

Du kan finde ud af “field trips” forbundet med dit arbejdssted. På den måde hjælper du medarbejdere med at lære mere om dine produkter, tjenester, kunder eller industri: Et marketingfirma kan besøge et designprogram, eller restaurantpersonale kan besøge lokale vingårde. Andre muligheder omfatter forretnings- eller industrikonferencer, faglige udviklingsmuligheder og målrettet internuddannelse.

4. Del måltider

At dele en samtale over et måltid er en tidskendt, effektiv måde at danne obligationer på og styrke relationer. Der er noget meget naturligt ved oplevelsen, da vi chatter i løbet af frokosten, er det jo noget vi ofte gør.

Medarbejdere, der blot har deres pauser på samme tid, opbygger mere kammeratskab. Du kan opmuntre det ved at give en fælles frokost en gang om måneden eller afholde en lejlighedsvis grill eller aftensmad.

Kommunikation og rapport er væsentlige ingredienser til et hold, der fungerer godt sammen. Den bedste måde at opbygge rapporten på og opmuntre samtale er ikke med aktiviteter, der fokuserer direkte på at gøre det, såsom isbrydere og blindfoldede kurser. I stedet er en sidelæns tilgang mere velkommen og mere effektiv. Vælg aktiviteter, der er behagelige og værdifulde i sig selv; dit hold vil gøre resten.