Lasergame i Horsens

værd at overveje lasergame

Skal du arrangere en hyggelig udflugt? Måske for dit firma? Dine venner? Din familie? Og skal arrangementet finde sted i Horsens? Uanset din lille forsamlings målgruppe er det værd at overveje lasergame. Det kan bringe uanede mængder af sjov, uanset alder.

Når du spiller lasergame splittes deltagerne op i to grupper, der skal bekæmpe hinanden ved at skyde hinanden med lasere. I får en mission, som I konkurrerer om at udføre først, men detaljerne er op til jer selv. I vælger de overordnede regler – for eksempel hvor mange liv og skud man har – hvilket betyder, at spillet kan formes lige efter jeres behov.

Hvem kan være med?

Alle kan være med. Generelt anbefales det selvfølgelig, at man møder op i praktisk tøj og sko, da spillet foregår udendørs. Derudover er lasergame åbent for børn, men det anbefales dog, at de er over 8 år gamle, og så er det en god idé at informere arrangørerne af spillet om det, hvis der er folk i jeres gruppe som har brug for hjælpemidler for at bevæge sig rundt.

Alle kan deltage i lasergame, men hvis der er folk med særlige behov, er der naturligvis brug for noget forberedelse på dette fra arrangørernes side. Derfor bør de informeres i god tid, så de kan planlægge efter det.

Sjov og motion i Horsens

Lasergame kan være en sjov måde at bruge en lørdag på, og det er en super mulighed for at trække børnene væk fra deres computer og få dem ud i den der forfærdelige friske luft. Det giver mulighed for en sund dag, hvor I alle kommer udenfor og bevæger jer lidt – og så giver det ungerne noget spændende at fortælle om mandag morgen i skolen.

Strategisk sjov i Horsens

Lasergame kan lyde som noget, der er mest for børn. Man render rundt i en skov og skyder hinanden med lasere. Ja, ja, det kan børn vel more sig med lidt.

Men lasergame er ikke kun for de små, og det er ikke ’bare’ et spørgsmål om at rende rundt på må og få for at skyde hinanden. I får en bestemt mission at udføre, og så er I nødt til at planlægge efter dette. I er nødt til faktisk at være strategiske.

Spil og konkurrencer er aldrig blot et spørgsmål om at spurte derud af og forsøge at komme først ved at være hurtigst. Der er altid et behov for ordentlig planlægning og strategi. Selv fodboldspillere, der teknisk set bare skal løbe rundt og sparke en bold ind i et mål, er nødt til at lægge strategier for, hvordan de vil håndtere holdet, der står vejen for at ramme målet.

Lasergame kan derfor også give teenagere og voksne meget morskab, når I skal forsøge at udspekulere hinanden.

Børn kan få meget gavn af det, når de er nødt til at overveje, hvordan de vil håndtere konkurrencen. Børn har godt af at blive udfordret ind i mellem, så lasergame giver dem ikke kun en mulighed for at komme ud og bevæge sig i den friske luft, men også for at bruge hovedet.