Gardiner er der mange af, især i københavn

café gardiner i København

Dette er en af ​​de vanvittige DIY’er, der var et sidste øjebliks ting efter noget andet, jeg forsøgte mislykkedes. Først vil jeg give dig en lille grund bag DIY’et, så det giver mening. Så i vores forreste stue har vi et pejsområde, som vi har store planer for i fremtiden. Men for nu har vi lige fået det malet, tilføjet et nyt [meget gammelt] mantel, og tilføjet lidt shiplap. Senere planlægger vi at slå boghylderne ud for at tilføje nogle vinduer på hver side af pejsen, men nu var jeg nødt til at komme op med noget at gøre med bogreoler. Jeg ville ikke smadre dem med en masse skrammel, så min næste tankegang var at skabe nogle gardiner til hylderne og jeg kom op med en slags skør plan …

Hvad er gardiner gode til

Det er rigtigt. Nå, måske kan du ikke fortælle fra billederne, jeg lavede DIY linned gardiner ud af Ikea pudebetræk til vores forreste stuen bogreoler. Det hele begyndte, da jeg begyndte at gøre dit eget ud af gammelt kornsækstof. Jeg fik dem alle lavet og sat dem op. & hadede dem. Det var bare for stor og for meget stof. Så da jeg sad der var sur, at jeg havde spildt så meget tid på at lave tre faux gardinpaneler. Jeg så disse Ikea-puder [Ursula style here] og kom med en ide for de nemmeste DIY små café gardiner i København nogensinde. Så jeg tog alle indsatserne ud af puderne og hængte dem på spændestængerne ved at binde strengene rundt om stangen løst jeg kom fra Home Depot & voila … nogle DIY linned bogreoldugte til midlertidigt at skjule dette område. Jeg ved, at Ikea ikke bærer alle farverne i disse puder længere, så jeg kiggede op linnedrækspuder på Etsy & her er hvad jeg fandt

Planen? Nå håber jeg at holde disse små gardiner op til opbevaring og til stilformål, indtil vi muligvis kan tilføje vinduer til dette rum [håber på gulv til loft vinduer. kryds fingre], men det bliver nødt til at vente så her er vi. Indretningen er ikke endelig, og jeg har bare pisket det sammen til billeder, men jeg planlægger snart at tackle dette rum.

Gardiner er gode til forskellige ting

Disse gulve vil snart blive malet / farvet, men alt her på White Cottage Farm bliver altid arbejdet på, så jer allerede vidste det.

Jeg er nok i mindretallet her, men jeg kan virkelig godt lide at gøre tingene midlertidigt godt og arbejde for os, mens de lever i en fixer øvre. sikkert nogle gange er det dobbelt så lidt arbejde, hvis vi senere vil ændre det, men det bringer mig glæde at have et rum se mere komplet. & i sidste ende tog det mig to sekunder at binde disse små pudebetræk op og jeg tror ikke, det ser halvt dårligt ud. Du kan bruge disse som cafe gardiner i et køkken, badeværelse, og over ethvert opbevaringsstykke. Nu ser jeg selvfølgelig, når jeg ser på disse billeder, at jeg ser ufærdige gulve, rynket linned og bare et ufærdigt rum generelt, men jeg ville gerne dele dette tip med jer, hvis det var noget du havde brug for! Det er alle fremskridt og ikke perfektion rigtigt? Jeg håber du nød denne lille enkle DIY i dag og tak så mange guys for at stoppe ved bloggen i dag! Sørg for at følge mig på Facebook og Instagram for mere bag kulisserne.