Den bedste kvalitet har vi

for epok snus

Det er ikke at nævne et overraskende antal finans fyre. Som vice har det mange fordele. Hvis du er en erhvervsdrivende, behøver du ikke at forlade dit skrivebord og lurer i en døråbning sammen med andre cigaretrygere. Du kan bo foran din Bloomberg-terminal og spytte i tomme sodavand. ”Jeg blev først interesseret i det, mens jeg undersøgte virksomheder,” fortæller en. Han foretrækker ikke at bruge sit navn, da han er i skabet både på arbejde og hjemme (hvor han holder dåserne skjult i kælderen væk fra sin kone). ”Markedet for epok snus. Jeg berettigede min vane, fordi jeg fortalte mig selv, at jeg forskede.” Max Shea – der arbejder i internationale aktier i Cantor Fitzgerald – fortæller mig, at han dypper, når han skal arbejde sent om aftenen med at skrive rapporter. “Du kommer ikke til at falde i søvn med epok snus i munden, uanset hvor mange år du har tygget den.” En tredje fortæller mig, “Der er flere af os, end du tror. Jeg bor i en lille Connecticut by, hvor en masse mennesker arbejder med finans. Og tankstationen her har et helt køleskab fuld af røgfri tobak.”

laver et forskningsprojekt om min familiehistorie og besøger en 72 år gammel slægtsforsker derhjemme for at diskutere de nyeste fund.

Når jeg kommer dertil, er jeg klar over, at jeg har glemt at medbringe en tom sodavand eller mudderkande. “Kan jeg få en kop?” Jeg spørger.

Se hvordan vores snus er bedre end andre

Hun går i køkkenet og giver mig et glas. Det har et billede af en rabbin fra det nittende århundrede – en del af en samling, fortæller hun.

“Ønskede du vand? Eller sodavand?” spørger hun.

Nej, jeg bruger det bare til spytte,” siger jeg og tager min tind København ud. “Jeg tester tyggetobak.”

Hendes øjne udvides. “Lad mig skaffe dig en plastik kop. Du skulle ikke spytte på rabbinen.”

At spytte er den mest kontroversielle del af røgfri tobak. Det er den del, min familie hader mest, takket være de halvfyldte diætkoksbakker, glemmer jeg ofte at rydde op, der prikker tabellerne i min lejlighed. På mirakuløst vis har ingen endnu taget en svær.

Ægte dyppe fans sværger ved at ekspektorater. “Det er min yndlingsdel,” siger Dip Doctor. “Der er noget ved ritualet deraf, som jeg synes er trøstende.” En videnskabsveninde fortalte mig engang, at “det mest sjove, du kan have, er når noget kommer ind eller forlader din krop.” Og det er sandt – at tømme din krop for enhver væske, det er befriende.

Og alligevel kræver ikke al epok snus Jeg regner med, at det er tid til at teste nogle spytfri versioner. Først prøver jeg en dåse tørt snus. Snus er epok snus i pulverform, som du kan indtage ved snifning.

Se de bedste former for snus vi har

Det har en lang historie – Beethoven og Napoleon elskede at bære rundt i kasser med det – men snus minder mig bare om billig, beskidt udseende kokain. Når jeg snuser en lille haug, får den næsen til at brænde, så jeg nyder gentagne gange. Jeg kan ikke komme over det brune pulver over mine hænder. Jeg ser ud som om jeg lige kom ind fra pløjning af kartoffelfelter.

Dernæst tester jeg et stadig mere populært produkt kaldet snus. Snus startede i Sverige, hvor de stadig er enormt populære. Det er små individuelle pakker med tobak, hver på størrelse med en Chiclet. Du sætter snusen i din overlæbe, ikke i den nedre, fordi det er den skandinaviske måde. Der er nogle beviser for, at snus kan være en smule sundere end at tygge, selvom jeg ikke ville satse min forsikringspræmie på det. Uanset hvad de forårsager meget mindre spyt. Du har sjældent hvis nogensinde brug for at spytte.