Chips der er lavet af de bedste kartofler

lang kartoffel chips

Ydelse, effektivitet og renlighed er tre nøglefaktorer for ethvert udstyr. God ydeevne skaber et avanceret produkt, som forbrugerne er tilfredse med, vil minimere ejeromkostninger og komplementere andre processer med høj kvalitet.

Cut kvalitet, kapacitet og pris har været de tre vigtigste kriterier i lang tid. En god snitkvalitet giver højt udbytte, hvilket betyder højere indtægter og kundetilfredshed. En højere kapacitet betyder mindre maskiner og omkostningsbesparelser for hele klippeaggregatet, herunder fodersystem og evakueringssystem. Hvordan oversætter disse funktioner til skære-, peeling- og skæreudstyr til kartofler? Vi talte til nogle af de vigtigste markedsaktører i disse segmenter for at finde ud af den nyeste innovation for processorer.

Et sådant firma er FAM, som sammen med Stumabo mener, at kartoffel chips processorer konstant søger nye størrelser, stilarter og former for at bringe noget nyt ind på markedet og at skelne sig fra deres konkurrenter. Den uregelmæssige størrelse (en blanding af forskellige skærestørrelser udført af et skæreværktøj) og hjemmelavet stil bliver stadig mere populært. Selv om produktet er fremstillet af maskiner, hvilket gør dem omkostningseffektive, skaber de en ægte ægthed og nostalgi.

Chips der er værd at spise

“FAM og Stumabo har investeret mange ressourcer de seneste år for at blive markedsleder inden for kartoffel chips forarbejdningssegmentet. Disse investeringer har allerede styrket vores markedsposition. Med pommes frites processorer på grund af FAM Tridis sortimentet og en enorm produktionsforøgelse af knive til hydrocutter-systemer. Med chip processorer på grund af udviklingen af ​​FAM Centris produktsortimentet, herunder FAM Centris 400P centrifugalskærer og SureSet 16P skærehoveder “forklarer firmaets repræsentanter. “Alle i branchen kender os takket være den banebrydende FAM Centris-linje med SureSet 16P skærehoved. Dens innovationer fordeler kartoffel aprøde chips processorer verden over. De 16 stationære skærehoveder, der passer til de mest almindelige centrifugalskærere og shredders tilgængelige på markedet, omfatter længere levetid for kniven, bedre udbytte, bedre overfladeglathed, bedre snitstabilitet og ergonomisk design. Det har givet os en gigantisk fordel i forhold til andre på markedet og er derfor beskyttet af flere patenter, “tilføjer de.

I år udvider FAM deres Tridis sortiment. Til mekanisk udskæring af pommes frites er Tridis 240P blevet markedsført siden 2016 til højvolumen mekanisk skæring. Siden har den været anvendt succesfuldt af førende store kartoffel chips processorer, der producerer pommes frites i store mængder op til 14 tons i timen.

Hvad skal du vælge af chips

Virksomheden siger, at det er den højeste kapacitets franske fræser cutter / dicer til rådighed på markedet. FAM Tridis 240P bruger optimerede skæreværktøjer og geometri til at garantere fremragende snitkvalitet i højeste kapacitet. Det kombinerer en kapacitet, der er 10 til 40% højere end andre maskiner, der er tilgængelige på markedet, med den laveste vedligeholdelsesomkostninger. Derudover vil firmaet i år frigive FAM Tridis 180P til kartoffel chips processorer, der søger medium højt volumen. Denne maskine er specielt designet til strimler, der skærer fladt og krympet strimler ud af hvide kartofler og / eller de stadig mere populære søde kartofler. Hjulhjulets inderside er stort nok til at acceptere en 180 mm lang kartoffel chips. Denne funktion kombineret med den specielt designede indløbsrute bidrager til evnen til at gøre gode og lange nedskæringer. Til det friske marked kan der laves meget glatte fladskårne frites. FAM Tridis 180P er udstyret med teknologi, der hjælper med at undgå brud og fjederkanter, om der skal behandles slibende eller dampskrællede kartofler. Til det frosne marked kan også cremer og dyb crinkle pommes frites fremstilles med en kapacitet på op til 5 tons pr. Time baseret på en 7/16 “(11,1 mm) skærestørrelse. En nyudformet foderhane hjælper med at positionere kartoflerne foran hver pumpehjul. Dette er vigtigt, hvis lange kartofler skal skæres i fuld længde. Desuden kan FAM Tridis 180P også producere en bred vifte af terninger fra 3 mm (1/8 “) op til 25 mm (1”), hvilket gør den til en meget alsidig og fleksibel maskine.

Forskellige processtrin

Før skrælningsprocessen ankommer der normalt kartofler, der er forrensede, med større sten og jord fjernes i forarbejdningsfabrikkerne, hvor de fyldes i en vandmassetragt, der automatisk springer peeling maskinerne. De resterende sten og jord synker ned til bunden af ​​vandmassetragten og kartoflerne er således rene og klare til peeling. Efter afskalningsprocessen aflæses kartoflerne automatisk til et valsekontrolbord, og de bliver efterbehandlet manuelt. Derfra kan produktet automatisk transporteres til en skære- eller pakkemaskine. Vandbunkere kan placeres imellem de forskellige processtrin for at buffere kartoflerne og for at bevare produktets farve.