Altaner er gode til at skabe en atmosfære

Altaner kan give dig

At lære at bygge en altan til dit hjem er en fantastisk måde at tilføje både stil og klasse til din yderside. Altaner kan give dig et helt anderledes perspektiv på det område, du bor i, og giver også fantastisk udendørs udsigt til besøgende. Der er mange overvejelser at huske på, når man bygger en altan. Følgende oplysninger vil gøre bygningen af ​​din egen altan et simpelt DIY projekt.

Trin 1 – Design din altan

Den første ting, du vil gøre, er at designe altanen ved hjælp af de ønskede materialer og de ønskede dimensioner. Den bedste type træ til brug for ethvert projekt, der involverer det udendørs, er træ, der er blevet behandlet under tryk, da det er i stand til at stå op mod elementerne og insekterne bedre end andre typer af tømmer.

Sørg for, at dine designplaner indeholder lokale byggekoder vedrørende altankonstruktion. Disse koder giver i det mindste retningslinjer for gulvbjælkeafstand, håndskinnehøjde og balusterafstand.

Trin 2 – Købsmaterialer

Nu hvor du ved, hvad din grundlæggende plan er, skal du besøge din lokale hardwareforretning, så du kan købe de nødvendige materialer. Vi har nævnt de fleste af de materialer, du vil bruge i starten af ​​denne artikel, men dine materialer kan variere afhængigt af de præcise planer for dit altandesign og konstruktion.

Hvad vil du bruge en altan til?

Begynd med at skære din bundbog og gulvbjælker til de ønskede målinger afhængigt af, hvad din individuelle plan er for opførelsen af ​​din brugerdefinerede altan. Spik disse stykker på plads og sørg for at du bruger lagbolte til at sikre stor boksen. Brug mindst 6-tommers lagbolte for at opnå de bedst mulige resultater.

Derefter monteres bjælkebøjlerne for at sikre gulvbjælken på plads. Igen skal du kontrollere, om der er regler for led afstanden i dette tilfælde.

Trin 4 – Installer underetage

Nu er du parat til at installere dit undergulv, som kan laves af krydsfiner. Sørg for, at undergulvet er både limet og korrekt skruet i bjælkerne for at det skal være robust og sikkert.

Trin 5 – Tilføj Railing Support Posts

Når dette er færdigt, kan du rette de hjørneunderstøttende stillinger, som vil blive brugt til håndskinnerne. Skær stykker af 4×4 tømmer til den foreskrevne højde (ca. 36 til 42 tommer over altanbunden er standard) og ankre dem til undergulvet. Du kan tilføje ekstra supportposter til rækværket, hvis din altan er særlig stor. På denne måde kan ræk længderne holdes korte for at forhindre dem i at falde i midten.

Nyd den gode udsigt fra din altan

Brug 2x2s til toppen af håndskinnerne, så de er nemme at greb og sikrer dem til de støtteposter, du har installeret omkring din altan. Dine balustere kan skæres i uanset design eller bredde, du gerne vil, men de skal være adskilt højst fire inches fra hinanden, når de sikres.

Trin 6 – Etablering af etage

Med hvilket tømmer du har besluttet i starten, er det tid til at vedhæfte din ægte altan gulv. I din oprindelige plan burde du have lagt ud af, hvordan du ønskede, at pladerne skulle skæres til din størrelse, grundplan og dimensioner, så skub dit gulvtøm til størrelse og begynd at sikre det til underetagen med træskruer og klæbemiddel.

Trin 7 – Afslut

Nu kan du afslutte de sidste hånd på din egen personlige altan, herunder farvning, forsegling eller maling af håndskinner og resten af altanen, så den passer perfekt til dit hjem.